Club Patinatge Artístic Caldes de Montbui

5 oct 2014

I CURSA SOLIDARIA SOBRE PATINS

El Club de Patinatge Artístic de Caldes organitzen la I Cursa solidaria sobre patins tant siguin de línia com de quatre rodes que recorrerà diversos carrers de la població, aquesta activitat està dirigida a totes les edats a partir de 4 anys.

Categories:
Minis de 4 a 6 anys
Benjamí i Alevi de 7 a 11 anys
Infantil i Cadet de 12 a 15 anys
Juvenil i Junior de 16 a 19 anys
Senior de 20 a <

El seu cost serà de 2€ + un aliment pel rebost solidari.
També aquells que no participin a la cursa i ho desitgin poden fer una aportació pel rebost.
El rebost solidari s'entregarà a una fundació per la gent necessitada.

RECORREGUT CURSA:
Categoria Mini: Inici Plaça Romá Martí- Carrer Granollers- Carrer Narcís Monturiol- Carrer de les Corts Catalanes- Carrer Joan de la Cierva- Carrer Granollers- Plaça Romá Martí.
Categoria Benjamí-AlevíInici Plaça Romá Martí-Carrer Granollers - Avinguda Josep Fontcuberta- Carrer Joaquim Mumbrú- Carrer de Pau Picasso- Carrer Granollers- Plaça Romá Martí (dues voltes).
Categoria Infantil i Cadet: Inici Plaça Romá Martí- Carrer Granollers- Avinguda Josep Fontcuberta- Carrer Joaquim Mumbrú- Carrer de Pau Picasso- Carrer de les corts Catalanes- Carrer Joan de la Cierva- Carrer Granollers- Plaça Romá Martí (dues voltes).
Categoria Juvenil- Junior i Categoría Senior: Inici Plaça Romá Martí- Carrer Granollers- Avinguda Josep Fontcuberta- Carrer Joaquim Mumbrú- Carrer de Pau Picasso- Carrer de les corts Catalanes- Carrer Joan de la Cierva- Carrer Granollers- Plaça Romá Martí (tres voltes).

HORARIS:
Categoría Mini: inici 10:30h
Categoría Benjamí-Aleví: inici 10:50h
Categoría Infantil-Cadet: inici 11:20h
Categoría Juvenil-Junior: inici 12:00h
Categoría Senior: inici 12:00

PREMIS:
Hi haurà obsequis per tots els participants i trofeus pels tres primers de cada categoría.

Pagament d’inscripcions, entrega d’aliments i recollida del dorsals el mateix dia de la cursa a partir de las 9:30h a les carpes que hi haurà a la plaça Romá Martí.
La organització es reserva el dret de modificar les bases d’aquesta cursa que cregui oportunes per la millora de l’activitat.
Pots fer la teva inscripció tant per facebook com per e-mail a cpacaldesdemontbui@hotmail.com, indicant nom i cognoms, data de naixement i població.

1 comentario: