Club Patinatge Artístic Caldes de Montbui

9 abr 2014

2ª FASE LLIGA COMARCAL CONSELL ESPORTIU DEL VALLES ORIENTAL

Diumenge passat dia 6 es va celebrar la segona fase de la Lliga del Consell Esportiu del Vallès Oriental al nostre poble. El pavelló Torre Roja va gaudir d'un gran dia de patinatge. Els nostres patinador/es van fer una gran competició, destacant Dafne Rivas que va conseguir el primer lloc combinat en Benjamí A i Carla Álvarez que va conseguir el primer lloc en aquesta segona fase en el Nivell C. Ha estat un èxit per al nostre club que esperem poder repetir en properes competicions.


No podem oblidar-nos de tots aquells que han col · laborat amb nosaltres en l'organització d'aquest dia: copistería Copivallés, Novaqua, Dori Dori, forn de pá i pastisseria Gaba, quiosc La Baldufa, trofeos Sportsdarts, cafè Lavazza, carnisseria Arderiu i l'ajuntament de Caldes de Montbui, repressentat per Montserrat Grau, Pilar Aznar i Roser Guiteras. Grácies pel vostre suport!!!!!.
 Però sobretot gràcies a tots els pares, mares, patinadores i amics que han col · laborat aquest dia sense els que no haguéssim gaudit d'aquest gran dia . Moltissimas gràcies!!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario